Jim McCambridge

Hooray for humanity

Tom Rhodes
vr 6 dec ’24 20:00
Een ware comedy legende
vr 6 dec ’24
20:00

Houd je van Engelstalige comedy, dan mag je deze show niet missen. De Amerikaanse comedian Tom Rhodes komt voor een aantal exclusieve shows naar Nederland. Tom heeft in meer dan 30 landen opgetreden en fans verzameld over de hele wereld. 

 

 

Tom viert met zijn stand-up comedy de universele vreugde van humor. Het overstijgt grenzen en bouwt bruggen tussen verschillende doelgroepen. Een briljante samensmelting van culturele inzichten, reisverhalen en vlijmscherpe humor. Hij neemt je mee op een reis langs de verre uithoeken van de wereld en deelt zijn geestige observaties over internationale culturen en het dagelijks leven met een warmte en charme die uniek is voor hem. Hooray for humanity! Een ware comedy legende.

  • Deze voorstelling is in het Engels.

Over Tom Rhodes
Tom Rhodes (1967) is een Amerikaanse comedian, acteur, presentator en schrijver van reisverhalen. Toen de Amerikaanse Comedy Central begin jaren 90 begon, was Tom de eerste comedian die ze tekende. Een prachtige start van zijn carrière. Hij was later de ster van NBC’s Mr. Rhodes. In Nederland kennen we Tom als het gezicht van de Kevin Masters Show starring Tom Rhodes; de Engelstalige late night talk show op Yorin Television. In deze talkshow interviewde hij bekende Nederlanders op hilarische wijze. Daarnaast werd hij bekend als presentator bij Yorin Travel (RTL Travel). Naast zijn podcast Tom Rhodes Smart Camp schrijft hij voor de Huffington Post en documenteert hij zijn reizen vaak op zijn YouTube-pagina. Hij heeft vier comedy albums uitgebracht, waarvan Around the world het meeste recent is.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer