Desgin Dogs

Dichtbij 2.0

De Bevers
di 4 feb ’25 20:00
Het theatersucces van De Bevers zet zich voort
di 4 feb ’25
20:00
  • di 4 feb ’25
    20:00
    Hertog Jan Zaal

Na het succes van hun theatertournee in 2024, waarin John de Bever en Kees het publiek wisten te betoveren met hun no-nonsense humor en ongecompliceerde charme, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. 

Na het succes van de theatershow vorig jaar en met het vijfde seizoen van de real-life serie De Bevers op RTL5 en twee Kerstshows in Rotterdam Ahoy in het vooruitzicht, gaan John de Bever en Kees opnieuw het theater in.
Fans kunnen weer vragen stellen, verzoekjes indienen en vooral genieten van de ongedwongen humor en het liefdevolle gekibbel van dit dynamische duo. Natuurlijk zal de voorstelling ook weer bol staan van muziek, waarbij John samen met De Bevers band, onder leiding van Marcel Fisser, een mix van prachtige levensliedjes en feestrepertoire ten gehore zal brengen. Accordeonist Manfred Jongenelis is weer van de partij en dit jaar reist ook Jacques Herb met ze mee. Van een ode aan zijn eigen helden tot aan zijn eigen hits zoals Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn GezichtWanneer, Wanneer, Wanneer, Ik Ga Leven en Het is moeilijk bescheiden te blijven; het belooft opnieuw een meezingfeest te worden dat je nog lang zal bijblijven! 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer