Loes Riphagen

Het Kabouterboek

Klein Amsterdam Producties
kindertheaterweek
za 26 okt ’24
Leer alles over de kabouter
za 26 okt ’24

In Het Kabouterboek van Loes Riphagen leer je bijna alles over de kabouter. Je komt er bijvoorbeeld achter dat kabouters tegenwoordig gewoon in de stad wonen, wat een plattespullenklem is en hoe je je het beste kunt vermommen.

Klein Amsterdam Producties - Het Kabouterboek
Loes Riphagen

In Het Kabouterboek - de voorstelling kom je nóg meer over kabouters te weten. Hoe klinkt het als ze zingen? (Vals!) Hoe ruiken ze en hoe voelt een huisbeest aan? Marianne van Houten creëert de kabouterwereld op het podium en met een Heel Groot Kabouterboek neemt ze alle kijkers mee de fantasie in. Maar is het wel fantasie? Leuk voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar oud. 

Klein Amsterdam Producties ontwikkelt en produceert jeugdtheater. Ze bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatievelingen aan. Met artistieke teams maken ze vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd. Bekend van o.a. André het astronautje en Boer Boris is de baas.

  • Excl. consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer