Food For Thought

American Style
Let's talk about US/US
ma 11 nov ’24 en di 12 nov ’24
American style
ma 11 nov ’24
en
di 12 nov ’24

Ons veel besproken eetconcept Food for Thought is terug! Fooddesigner Franke Elshout uit Eindhoven heeft in samenwerking met onze koks van restaurant BIJ13 weer een unieke dinerervaring samengesteld voor Let’s talk about US & us. Ditmaal geheel in een 'American style' jasje!

In een unieke theatrale setting eten we samen American Style. Tijdens het eten onderzoekt gastheer Steye van Dam op humoristische wijze wie dé Amerikaan en dé Nederlander nou echt is. We gaan op luchtige wijze in op hokjes denken, desinformatie en nepnieuws en maken de oceaan tussen de twee continenten wat kleiner.

Bij welke Food for Thought schuif jij aan?
De voorstelling van Boekestijn en De Wijk en de theaterlezing Maarten van Rossem hebben vooraf een Food for Thought diner. Alle gasten krijgen hetzelfde diner en er is ruime keuze aan vegetarische hapjes van meerdere keukens, smaken en culturen. Boek dit uniek eetconcept voor €1,-

'Ik zie eten als het perfecte medium om mensen met elkaar te verbinden en samen te brengen.'

Franke Elshout, Fooddesigner in Eindhoven

Gastheer Food for Thought: Steye van Dam

Steye van Dam is spreker, dagvoorzitter en presentator. Maar bovenal, eerlijk, menselijk, meedogenloos en geestig. Tijdens Food for Thought gaat hij op wervelende en luchtige manier in op hokjes denken, desinformatie en nepnieuws. Bereid je voor op een avond vol humor met een boodschap! 
Lees meer 

Let's talk about US & us

Theaterfestival in november 2024

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer